Cursus kinderen

Tekencursussen voor kinderen zijn gezellig en leerzaam.

Voor de data kun je vrijblijvend een mailtje sturen naar atelier13b@live.nl.

 Plezier in tekenen staat voorop en ook het durven tekenen.                                                              Als het “mis “gaat, leer het dan op te lossen!

Ik werk het liefst met leeftijdsgroepen omdat de tekenvaardigheid en belangstelling  voor een deel leeftijd gerelateerd is.

Er wordt een beroep gedaan op:

Oog-hand coördinatie, ruimtelijke oriëntatie, fantasie, motoriek, concentratie, het hanteren van diverse materialenkennis van technieken , het mengen van kleuren,gevoel voor kunst

Kijk hier voor een impressie door de jaren heen van 1 van mijn leerlingen.

Er komen diverse thema’s aan bod zoals: landschap, fantasie, nat in nat schilderen, portretten, perspectief, licht/donker, energetisch tekenen, mandela, knopen en vlechten etc.

De kinderen verkennen allerhande materialen en technieken en leren te herkennen wat ze leuk vinden en wat ze goed afgaat.

Materiaal:

 kleurpotloden, ecolint  aquarelverf, plakkaatverf, stift, oliepastels, wascokrijt, houtskool, diverse papiersoorten, passer, lineaal e.d.

Varen met een bootje, tussen de dieren door naar het atelier en dan met elkaar iets moois maken en natuurlijk ook iets lekkers eten.

In het tekenen nemen we ook een stuk beleving mee. Ik pas de lessen vaak aan, aan de thema’s die er in het jaarritme en het seizoen te beleven zijn.
Dit is terug te zien in de aankleding van het atelier.

In de schoolvakanties zijn er speciale vakantielessen. Je kunt je opgeven om daarover de nieuwsbrief te ontvangen middels een mailtje of een app naar 06-51791447

Investering: 

Een groepsles van twee uur voor de kinderen van 13 tot 18 jaar kost €17,50 ,de groepslessen gaan in blokken van 8 tot 10 lessen. De groepslessen van de jongere kinderen van af 6 tot 12 duren anderhalf uur en kosten €15,00 per keer. De lessen zijn niet los te volgen, maar in blokken zodat de groepsdynamiek ook gewaarborgd is.

Er is een gratis bonusles omdat het altijd wel eens een keertje voorkomt dat een kind ziek is of niet kan, zo komen we elkaar een beetje tegemoet. 

Er is een mogelijkheid om individueel les te krijgen, de investering daarvoor is € 90,00 anderhalf uur.

Voor een partijtje is de prijs €17,50 p.p. zoals ook de vakantielessen. Tijdens vakantie lessen kunnen kinderen wel eenmalig meedoen. Voor vakantielessen kun je even contact opnemen of aanmelden voor de nieuwsbrief. 

 

Voor de data kun je vrijblijvend een mailtje sturen naar :

atelier13b@live.nl