Cursussen volwassenen

 

  • De kunstzinnige cursussen zijn ongeveer 1 keer per maand, door het jaar heen zijn er  10 lessen. De tijd is van 19.00  uur tot 23.00 uur of Investering is € 385,00 per cursusjaar, inclusief materialen koffie /thee en iets lekkers!
  • De tweedaagse portret / icoon kost €110,00 van 10.00 tot 14.00 met lunch, echt iedereen gaat met een mooi werk naar huis!Hieronder werk van cursisten De icoon. 

Met minimaal drie mensen kunnen we van start.  Dus heb je zelf een leuk clubje  mensen bijeen kunnen we afstemmen op de dagen die voor jullie goed zijn.

Een losse les kost  € 45,00 euro. Je kunt het programma van de lessen bij mij opvragen.   Stuur een mailtje naar atelier13b@live.nl , met vermelding van jouw belangstellingsgebied.Wanneer er ruimte is, kun je meedoen.

Er zijn meerdere groepen per cursus, daardoor kun je een gemiste les inhalen.                           Ik werk met kleine groepen tot maximaal 6 mensen. Zo is er altijd genoeg tijd en ruimte om je te ondersteunen. De tekeningen worden na afloop van de les met elkaar gezien en kijken we ook naar wat de tekening jou te vertellen heeft. Hiermee ga je met een mooi kunstwerk en een nieuw verkregen inzicht of bevestiging naar huis. Hierbij kan ik ook gebruik maken van inzicht kaarten en lees met jou wanneer je dat wilt jouw werk.

Aangepaste cursus is in overleg mogelijk. 

Een leuk cadeautje voor een verjaardag of een familiedagje? Weet mij te vinden!