Coaching

                 

H.S.P staat voor hoogsensitief persoon

Zo een 20 procent van de bevolking behoort hiertoe, zoals ik ook.

Sinds 2016 ben ik HSP begeleider en bied met heel veel plezier de leerroute voor HSP aan voor personen die in de last van hoogsensitiviteit leven. Hierbij coach ik je 10 tot 12 sessies waarin je leert om bij jezelf te blijven. 

Wanneer jij benieuwd bent hoe jij ervoor staat ?
Heb ik het ook? en hoeveel van mijn gevoeligheid zit in de last en waar zit ik in mijn kracht?

Als je gevoelig bent voor de stemming van anderen, ga je jezelf vaak al in de kindertijd daaraan  aanpassen. Handige kwaliteit waar je later veel last van kan ervaren als volwassenen.Wat eerder als jouw kwaliteit groeide, zit je vaak als volwassene in de weg alsin een blinde vlek. Nog altijd reageren vanuit het patroon wat werkte toen je jong was, wat je nu weerhoudt om jezelf op de eerste plaats te zetten. 

Wil je een gratis inzicht sessie waarin ik met je meekijk waar dat bij jou in zit?                           We bellen 30 minuutjes waarin je al hele mooie inzichten kunt opdoen en ik je uit kan leggen wat ik voor je kan betekenen. 

Kijk op: www.hsp-atelier.nl
Via het contactformulier kunt u de signaleringslijst downloaden.

Of een afspraak plannen voor jouw gratis inzichtsessie.

Alleen al het invullen van de lijst geeft heel veel inzichten. Daarna wil ik er graag met je over in gesprek en evt kan ik je helpen om nog meer in je kracht te komen als HSP-er.

Een oriƫnterend gesprek n.a.v. de signaleringlijst is kosteloos.

Meer lezen over mij of over HSP: 

www.hspbegeleidingnederland.nl
www.vrouwenkrachtacademie.nl

Coaching wordt niet door verzekeraars vergoed.

Daarnaast hebben veel werkgevers er wel een potje voor.

Na de sessie op dezelfde dag krijg je per mail de factuur. Deze dien je bij voorkeur op de dag van de sessie te voldoen, tenzij wij het anders afspreken. Je kunt dit eenvoudig middels de ideal-link in de mail verzorgen. 

                                                                            .