Reacties van “bezoekers” van Atelier13b

Twee jaar geleden ben ik op internet gaan zoeken naar een manier om steeds terug kerende issues in mijn leven onder ogen te zien en aan te pakken.
Het reguliere circuit kon ik mij niet zo in vinden omdat het naar mijn idee meer uit constateringen dan uit groei bestaat.
Ik kwam toen op de site van Greet, Atelier 13B terecht. Ik had vrijwel meteen het gevoel dat deze vorm wel bij mij zou passen.
Alleen al het oversteken van het water met een bootje heeft iets veiligs en mystieks voor mij.
In het sfeervolle tuinhuis heb ik samen met Greet heel hard gewerkt. Woede, verdriet en frustratie zijn d.m.v. praten, tekenen en gebruik en de betekenis van kleuren omgezet in acceptatie, begrip en groei.
Greet was er altijd voor mij, dat heeft mij onbeschrijfelijk veel geholpen. Ook is er tijd voor gezelligheid en humor en een kopje thee.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Greet heb mogen vinden!

 

3 reacties op “Reacties van “bezoekers” van Atelier13b

 1. Een totaal andere aanpak van ” dealen met je issues”. Er wordt serieus naar je geluisterd en Greet wil je oprecht helpen om de touwtjes weer in eigen handen te krijgen. Er worden je geen onmogelijke ultimatums gesteld en er wordt ook niet van je verwacht dat je van de een op de andere dag uit je comfort zone springt. Je kijkt samen naar de beste aanpak die bij jouw past. Door het tekenen uit je letterlijk wat er van binnen dwars zit, wat voor onverwachte uitkomsten kan zorgen waarbij je professionele begeleiding kan verwachten. Verder hangt er in atelier 13B een zeer rust gevende natuurlijke sfeer wat mij persoonlijk zeer op mijn gemak stelde. Ik ben heel blij met Greet en ze heeft mij ontzettend geholpen op een gezonde manier mijn leven te leven. Ontzettend bedankt!

 2. Touched by an angel.

  Maak eens tijd voor jezelf, dat is wat ik dacht toen ik een afspraak maakte bij Greet Rekelhof.

  Toen ik bij mijn afspraak naar binnen kwam, keek ik mijn ogen uit. Dit moet ik delen met jullie.
  Als je eens lief voor jezelf wilt zijn en je bent toe aan een heerlijke massage dan is dit het adres wat ik je aan kan te raden.
  Ten eerste is de sfeer al geweldig, in de ruimte staat een soort sprookjesboom met lichtjes. De warmte en de geur is zeer aangenaam.
  Een gezellig ontvangst met een kopje koffie of thee naar keuze. Dan begint de uitleg over de werking van de do-terra oliƫn en hoe de massage gaat verlopen. Het is geen sport massage maar een relax massage/oliebehandeling waardoor je weer in balans komt.
  We hebben anderhalf uur en die vliegt voorbij kan ik je zeggen. Tijdens de massage volgen de geuren elkaar op als een regenboog. Volledige ontspanning is het gevolg.
  Touched by an angel, dat is waar je aan denkt.
  En toen het klaar was werd ik nog even fijn toegedekt en mocht ik nog even soezen.

 3. Ik heb via een bericht op facebook bij atelier 13b een afspraak gemaakt. Vrijblijvend eens kijken wat het is. Wat is je doel? vroeg Greet. Nou ik ben opzoek naar mezelf want ik ben mezelf kwijt. Via tekeningen en fijne gesprekken komen er herinneringen boven die op een goede manier nu een plek hebben gekregen. Ook ben ik weer in evenwicht gekomen met mijn hooggevoeligheid. Bij eerdere hulpverleners was er niemand die dat begreep. Ik was in een aardige onbalans gekomen en leefde meer voelend in de buitenwereld. Met behulp van oefeningen voor hooggevoeligheid en een dagboek bijhouden, ben ik weer heerlijk tot mezelf gekomen. De wetenschap dat ik altijd mag bellen of appen is een fijne gedachte en geeft mij een steuntje in de rug. Ik heb mezelf weer gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.